ponedjeljak, 22. veljače 2016.

Zaželi želju....

Sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, sretan rođendannnnn.....svi znamo kako ide ta pjesmica, tako su i meni prije par dana pjevali. Godine prolaze ali to znaci samo da mi treba još više novih suknjica u ormaru. :) ( ne znam koliko bi se s time složio moj dragi,jer da vidite moj ormar...sve bi vam bilo jasno)
Tako sam ja odlučila sašiti sebi suknju, da imam nešto novo za svoj rodjendan. 
Nisam ništa posebno slavila, uz svoju obitelj ali to ne znači da si ne moram sašiti nešto novo. 
Tako je nastala ova rođendanska suknjica. Materijal sam kupila u "Pamigo" dućanu, crvena scuba i crna rupičasta scuba.


Prva mi je za oko zapela ova rupičasta scuba. Imala sam par ideja što bi s njom. tako da mi je bilo malo teško za odlučiti. Super mi je izgledalo na crno,ali nekako ne dolazi toliko do izražaja kao što dolazi kada sam stavila ispod neku žarku boju. Mislim da sa crveno crnom kombinacijom nitko ne može pogriješiti.

Pasicu sam napravila cijelu crvenu tako da bude malo istaknutija. Jako volim suknje punog kruga,nekako se osjećam lepršavo u njima. 

Scuba materijal je meni jedan od dražih materijala, zato što se lagano šiva i prati liniju tijela. Tako da je po meni jedan od boljih materijala ako želite istaknuti svoju figuru. 
Po prvi puta sam radila s njom suknju punog kruga, malo je "teška" ali dobro pada i mislim da dobro i izgleda. Jedini je problem porubiti,. Ja nažalost nemam endlericu, tako da svi moju porubi su najčešće ručno i skriveni, a kod ovog materijala to je maleni problem jer je teže ručno šivati. Tako da sam ovu suknju ostavila bez ruba. Možda jednog dana i dobije porub. za sada mi se ovako sviđa. :)

Dok mi gosti ne dođu ja sam si zapalila jednu svijećicu i zaželjela želju...ko zna možda mi se i ostvari ;)
Nema komentara:

Objavi komentar