srijeda, 9. kolovoza 2017.

Jedna stara,ali lijepa haljina

Ovu sam haljinu sašila prije točno godinu dana.
Nosila sam je samo jednom i to na svadbi i sada da se napokon uslikam u njoj.
Jako mi je lijepa, samo ima jedan problem, ne mogu baš dizati ruke u njoj, ali to je samo maleni problem, glavno da je ona lijepa.
Sjećam se da sam zapravo tražila cvjetni materijal i naravno da ga nisam uspjela naći, ali zato sam našla ovaj i moram priznati da sam jako zadovoljna s njim.
Takav kroj haljine sam vidjela na nekoj curi na internetu i odlučila sam ga nekako iskopirati super je ispalo, materijal je scuba meni među najdražim materijala, osobe koje se jako znoje njima taj materijal ne preporučam jer ne diše, tako da će se još više oznojiti u njemu.
Pokušati ću se natjerati i češće ju nositi jer je šteta da tako lijepa haljina stoji u ormaru.


English version:

I sewed this dress exactly one year ago.
I only wore it once on  the wedding, and now I finally taking a picture in it.
It s  very beautiful dress, I only have one problem, I can not  lift my arms in it, but that's just a tiny problem, chiefly that she's beautiful.
I remember actually looking for floral material and of course I could not find it, but than   I found this and I have to admit I'm very happy with it.
I've seen such a dress  on the internet and I decided to sewed it.
 The material scuba is my  favorite material, people who are very sweaty  I do not recommend this material because this material  do not breathe, so they will get sweaty even more.
I will try to wear it more often because it is a shame that such a beautiful dress is in the closet.


2 komentara: