četvrtak, 12. studenoga 2015.

Crna,može biti i zabavna....

 Ne moram niti govoriti koliko zapravo volim cvijeće. Tako da nije niti čudno što je skoro svaki drugi moj post cvjetno izdanje. Zima se bliži i ja umjesto da počnem šivati neke tamnije tonove ja samo kupujem cvijeće. :) To sam ja...ne volim pravila kada je riječ o odijevanju. Zašto čim dodje malo hladnije ljudi odmah počnu izvlačiti tamnu odjeću iz ormara,a sve vesele tonove pospreme negdje daleko u ormar?
Ja sam tip osobe koja nema odjeću za svako godišnje doma, ja jednostavno sve stalno nosim. Ok ne nosim zimske veste usred ljeta ali haljinice i suknje nosim pa skoro čitave godine. U njima se najbolje osjećam...hlače su mi ako ih baš moram obući.
        
Danas je riječ o ovom desnom materijalu. Crni sa cvijećem. Slijedeću post će biti s ovom lijevom tkaninom....a o čemu će biti riječ....vidjeti ćete. 
Vratimo se mi na ovaj crni materijal, materijal ima elastina,ali vrlo malo. Kruti je pa lijepo stoji. Nije ga bilo puno u dućanu tako da sam trebala puno razmišljati što ću napraviti od njega. 
Riječ je o suknji sa faldama. Jednostavan kroj, a opet je divan za vidjeti. 

                                 






Ovako to u stvarnosti izgleda. Obična majica,vestica i suknja odmah dolazi do izražaja.
Pa tko kaže da crna mora biti dosadna? ;)














2 komentara:

  1. Danas sam otkrila ovaj blog i naprosto sam odusevljena! Prekrasna odjeca! Jako mi se svida ova crna suknja s cvjetovima. Sivate li po narudzbi? I ja bih htjela nositi ovakvu suknju! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da Vam se sviđaju moji radovi. Šivam po narudžbi, za detalje mi se možete javiti na facebook stranici https://www.facebook.com/malashvelja/?ref=hl

    OdgovoriIzbriši