ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

Tko je vidio imati haljinu sa leđima?

Svatko ima neke svoje adute koje voli pokazivati na sebi. Neki imaju grudi, netko noge, netko oči....svatko smatra da ima nešto što može istaknuti na sebi, da ostane primjećen.
Ja volim svoje noge, visoka sam, imam lijepe duge noge zato i volim nositi haljine, ali ne prekratke.
Dužina mi je uvijek negdje oko koljena, par centimetra iznad, čak i u zadnje vrijeme volim ove haljine koje idu iznad gležnja,ta neka nedorečena dužina.
Pretpostavili ste da je riječ o haljini iznad koljena :) ali ne znate još jednu malu sitnicu, ova haljina je "bez leđa". Mislim da to volim više od svojih nogu :) Ne mogu se pohvaliti da imam neka divna leđa, zapravo za krojačice sam prava noćna mora (nekad bila, sada sam sebi). Jer ima nepravilne lopatice. Da i to je moguće. Jedna mi je malo previše vani i vjerujte mi kad šivate to je veliki problem.
Nitko to ne primjećuje dok eto ne krene šivati, ali to me ne sprječava da ja ne šivam sebi haljine bez leđa. Ovaj kroj haljine sam ja zapravo vidjela na prijateljici i odmah sam znala da ga želim.Kada se haljina gleda od naprijed zapravo je obična haljina, ali mali zaokret i zaista se iznenadiš. 
I to volim kod haljina što te svaki dio nje može iznenaditi. 

Haljinu sam šivala na svoj način, jer google prevoditelj i njemački jezik, pa ajmo reći da je to zaista zanimljiva kombinacija. I moram reći da sam jako zadovoljna za prvi put. 
Djeluje jako jednostavno ali zapravo uopće nije, jer nema puno mjesta za doradu. 
Donji dio je napravljen od ostatka materijala, jednostavno širina tkanine i radila sam falde. 
Nisam imala baš puno materijala zato što sam odlučila gornji dio poduplati tako da mogu nositi bez grudnjaka (grudi mi nisu aduti ;) ), da ne bude prozirno. 


Ne znam za vas,ali meni se jako sviđa i jedva čekam nesnosne vrućine da ju mogu obući. 
Čak sam razmišljala i da ju na jednu svadbu obučem, ali poznavajući mene do te svadbe će još biti minimalno 3 nove haljine u ormaru. 
Dok čekam odlazak na more uživati ću u njoj u gradu, neki sako, traper jakna i nitko neće znati čega nema na leđima ;)

Ako se Vi odlučite za ovu haljinu evo vam link na burdastyle da si možete skinuti kroj.

http://www.burdastyle.com/pattern_store/patterns/open-back-dress-032013Nema komentara:

Objavi komentar