nedjelja, 24. svibnja 2015.

Točka,točka,točkica

Prije godinu dana se kod nas u Hrvatskoj otvorila Ikea,mislim da su svi čuli za taj slavni dućan. Vjerujem da svi koji su bili u Austriji zastali su u tom poznatom Švedskom dućanu. Ako ne zbog kupovine namještaja i ostalih sitnica,onda bar zbog njihovih slavnih mesnih okruglica.
I ja sam podlegla tom trendu "imam sve iz Ikee", ne zato što je poznata nego jednostavno zbog njihovih pristupačnih cijena i lijepog modernog dizajna. Tako da je moj stan cijeli u Ikea sitnicama :) Naravno, oni imaju i tkaninu...i tu je moje oduševljenje s tim dućanom preraslo u nešto više.Osjećala sam se kao malo dijete u dućanu sa igračkama. Znači ti si sam uzmeš tkaninu i režeš i važeš.
Ja sam time bila oduševljena. I naravno da nisam onda mogla odoljeti i da ništa ne kupim.
S obzirom da je tamo više tkanina za tapeciranje, za zavjese i takve stvari svatko bi pomislio da ću si sašiti zavjesu ili navlaku za jastučić....ali to sam ja,ja uvijek moram pomaknuti granice i tako sam si ja od materijala koji je namijenjen za sjediti na njemu sašila predivnu suknju. Koja je toliko uočljiva i toliko meni predivna da sam shvatila da uopće nije bitno za što su drugi to namijenili, bitno je ono za što ti misliš da će izgledati najbolje.Suknju sam napravila od 2 polukruga, povećala sam mjere jer sam radila falde.

 Tko bi rekao da je to tkanina za nešto sasvim drugo,a ne suknju? :)
                              


Nema komentara:

Objavi komentar